PrevNextKlik om te vergroten

   Eyes Essential

   Celherstellende oogcontourverzorging

   De eerste ontgiftende stimulerende verzorging

   Beschrijving

   One Essential is de universele beautybondgenoot van de moderne vrouw. ONTGIFT*: de huid is bevrijd van alle toxines en heeft opnieuw een stralende teint. REVITALISEERT en corrigeert intens: de huid is gerevitaliseerd en glad, de fijne lijntjes zijn zachter. STIMULEERT: maakt de ingrediënten van de achteraf aangebrachte huidverzorging tot 4 keer efficiënter. De schoonheid van de huid is versterkt: ze heeft opnieuw een pure stralende teint en een spectaculaire frisheid. *In-vitrotests op ingrediënten.

   Voordelen

   Minder donkere kringen* -22% onmiddellijk -31% na 4 weken
   Minder zichtbare zwellingen* -13% onmiddellijk -23% na 4 weken
   Rimpels zijn gladder 1 uur na het aanbrengen: -24%***
   De oogcontouren lijken vernieuwd na 4 weken: +48%****
   *Klinische evaluatie door een oftalmoloog die gebruik maakt van een meetschaal, zelfevaluatie, metingen bij 32 proefpersonen gedurende 4 weken, gebruik tweemaal per dag, metingen voor, onmiddellijk na en 4 weken na gebruik
   **Metingen door beeldanalyse bij 15 proefpersonen na een toepassing; metingen voor en 1 uur na gebruik; vergelijking voor/na.
   **** Evaluatie door zelfscore,% variatie in vergelijking met initiële evaluatie, 32 vrouwen, 2 toepassingen per dag gedurende 4 weken


   Applictietip

   Pomp 1 tot 2 keer en neem EYES ESSENTIAL op de wijsvinger.
   1. Onmiddellijk revitaliserend effect: begin de drainage door de wijsvinger lichtjes in de binnenste ooghoek te drukken. Ga zonder te drukken met een glijbeweging onder de wenkbrauwboog naar de slaap. Herhaal zo vaak als u wilt om de oogcontouren te ontspannen. Herhaal dezelfde beweging onder het oog.
   2. Zwellingen en donkere kringen verminderen: begin de drainage in de buitenste ooghoek en ga met de wijsvinger naar het midden waarbij u zo weinig mogelijk druk uitoefent. Herhaal de bewegingen in de ander richting.
   3. Elimineren: eindig met wijde bewegingen rond het oog van de binnenste ooghoek naar de slapen. Herhaal op het andere oog.


   Dior tuin

   DE TUIN VAN KORO IN BURKINA FASO
   De Tuin van Dior waar de Rode Hibiscus gekweekt wordt, bevindt zich in het hart van de Ecologische en Culturele Site van Koro. Op de 20 hectaren groeit 18% van de flora van Burkina Faso – een goede 190 plantensoorten. Deze opmerkelijke site werd geselecteerd voor de opvallende geologische rijkdom van zijn bodem. Meer dan een hectare grond is bestemd voor de kweek van de Hibiscus sabdariffa of Rode Hibiscus.


   Hoofdingrediënt

   HIBISCUS UIT DE TUINEN VAN DIOR IN BURKINA FASO
   De wetenschappers van Dior ontdekten dat in de delicate kelkblaadjes van de hibiscusbloemen een onvermoede, uitzonderlijke ontgiftende kracht schuilgaat. Hibiscusextract stimuleert de recyclage van toxines die de cellongen binnendrongen*. *In-vitrotests op ingrediënten

   Suggesties
   One Essential
   Intens celherstellend ontgiftend serum

   One Essential is de 1e fundamentele dagelijkse huidverzorging die toxines bestrijdt door hun eliminatie te activeren. Zo wordt de huid opnieuw helder.

   Meer weten
   Ontdek de Beauty Chronicle

   Recent bekeken

   Verwijderen

   Inschrijven voor een verwittiging

   Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

   Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
   Please choose your universe:

   Eyes Essential
   Celherstellende oogcontourverzorging

    查询到货时间

    关于到货时间的具体说明