PrevNextKlik om te vergroten

   Zachte Verkwikkende Lotion

   Droge of gevoelige huid

   De kalmerende kracht van de fluweelachtige pioenroos

   Beschrijving

   Deze eindeloos zachte lotion is zowel vloeibaar als omhullend. Hij wordt delicaat aangebracht om irritatie door wrijving te vermijden. De rijke en hydraterende bestanddelen zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort en optimaliseren het daarop volgende huidverzorgingsritueel.  

   Voordelen

   De zachte, verkwikkende lotion verwijdert de laatste restjes make-up en geeft een heerlijk fris en proper gevoel. De huid is fris, glad en egaal.

   Applictietip

   Breng de lotion op een wattenschijfje na het verwijderen van de make-up of de reiniging van het gezicht aan. Deze lotion is ideaal na de melk en kan voor een intens fris gevoel gebruikt worden ter aanvulling van het reinigende schuim.

   Suggesties
   Zacht Reinigende Melk
   Droge of gevoelige huid

   De weelderige en rijke zacht reinigende melk verwijdert onzuiverheden en alle sporen van make-up, ook die van de ogen. De comfortbestanddelen van de formule voorkomen vochtgebrek en hydrateren de huid zodat een aangenaam gevoel van comfort ontstaat.

   Meer weten

   Recent bekeken

   Verwijderen

   Inschrijven voor een verwittiging

   Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

   Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
   Please choose your universe:

   Zachte Verkwikkende Lotion
   Droge of gevoelige huid

    查询到货时间

    关于到货时间的具体说明