Klik om te vergroten

  Capture Totale

  Voedend Olieserum

  In een paar druppels, de doeltreffendheid van een globaal anti-aging serum, subliem door het zintuiglijke plezier van een olie

  Beschrijving

  Het voedende olie-serum Capture Totale bevat een hoge concentratie ingrediënten en uitzonderlijk voedende kostbare plantenoliën. De rijke en zijige textuur corrigeert intensief alle zichtbare tekenen van veroudering die specifiek zijn voor de droge huid. De thermo-isolerende textuur vormt een beschermende matte film die delicaat en zijig aanvoelt en de huid onmiddellijk verzacht. Hij gaat ook het trekkerige gevoel tegen. De droge huid is onmiddellijk mooier: ze is glad en heeft een soepele textuur en een stralende teint.

  Voordelen

  Rimpels zijn onmiddellijk intens glad: -37%*
  De huid is soepeler & stralend: 97%**
   De huid is zacht: 100%**
   Na 1 maand gebruik: de huid is intens gevoed: 94%**
  De huid voelt opnieuw aangenaam aan: 97%**
   De huid is intens hersteld: 94%**
   *Klinische tests. N=15.
  **Zelfevaluatie. N=31. Gebruik tweemaal per dag gedurende 28 dagen.

  Applictietip

  Dior tuin

  longoza

  DE TUIN VAN RANOMAFANA –MADAGASKAR In deze Tuin van Dior met zijn uitzonderlijke bodem geeft elke bloem een scharlakenrode vrucht met twintig kostbare zaden. De typische kleur wijst op de volledige rijpheid van de vrucht. Het hele oogstproces van de Longoza – van het plukken van de bloemen tot het verwijderen van de zaden – geeft blijk van kennis en respect voor de plaatselijke tradities.

  Hoofdingrediënt

  LONGOZA, HET ANTI-AGEING JUWEEL UIT DE TUINEN VAN DIOR GARDENS       Longoza werd twintig jaar geleden door etnobotanici van Dior in Madagaskar ontdekt. De bloem werd het opmerkelijke natuurlijke actieve bestanddeel van de huidverzorgingen van Capture Totale. Tien jaar wetenschappelijk onderzoek door Dior leidde tot de ontdekking van het veelzijdige anti-ageing en uitzonderlijk herstellende effect op de huidcellen.

  Suggesties

  Capture Totale
  Capture Totale
  Intens Voedende Crème

  De multiperfectionerende crème Capture Total vormt een dekkend textuurlaagje op het huidoppervlak dat de huid onmiddellijk aangenaam soepel maakt. Onder impuls van de diepste jeugdigheidscellen heeft hij van het huidoppervlak tot diep in de huid een herstructurerend effect. Bovendien maakt hij de huid helder, voller en gladder.

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Subscribe to email alert

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


  Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
  Capture Totale
  Voedend Olieserum