Capture Totale

Ontdek de 1e collectie globale anti-ageing verzorging die de kostbare celherstelcapaciteit van de verjongende stamcellen specifiek activeren, ongeacht het ogenblik en de manier van leven.

Een diepgaande cosmetische revolutie door Dior

Al 10 jaar verricht het Onderzoeksteam van Dior onderzoek naar stamcellen. Dat zijn de zeldzaamste en kostbaarste cellen voor de huid, omdat ze over een uitzonderlijk regenererend vermogen beschikken.
Capture Totale gaat nog verder en richt zich tot de diepste stamcellen van de huid. Deze cellen putten hun kracht diep in de huid en bouwen aan een compacte materie en een homogene structuur.

De kracht van natuurlijke ingrediënten

De Longoza die meer dan 20 jaar geleden op Madagaskar door de etnobotanici van Dior ontdekt werd, groeide uit tot het natuurlijke sterbestanddeel van de verzorgingen Capture Totale. Dankzij 25 jaar onderzoek konden de wetenschappers van Dior de vele anti-ageing eigenschappen en het uitzonderlijke herstellende effect op de huidcellen ervan aantonen.

Stamcellen zijn het hart van een jeugdige huid

Dior toont aan welke fundamentele rol de stamcellen spelen in de celvernieuwing van de epidermis. Ze beschikken over een aanzienlijk celregenererend vermogen en vormen de ultieme oplossing tegen rimpels.

CAPTURE TOTALE MULTIPERFECTIONERENDE CRÈME, HET BEAUTYICOON VAN DIOR

De Multiperfectionerende Crème Capture Totale is een beautyicoon dat vrouwen met zijn globale anti-ageing eigenschappen en unieke zinnenstrelende effect weet te verleiden. Dankzij een hoge concentratie Longoza-extract ontstaat een uitzonderlijk globaal anti-ageing effect dat van het huidoppervlak tot diep in de huid reikt. 
 
Na het aanbrengen is de huid zachter, soepeler en opnieuw stralender. Iedere dag opnieuw wordt ze geherstructureerd en compacter. 
– Rimpels onmiddellijk gladder -33% 
- Stevigere huid +21%* 
- Helderdere huid +16%** 
 
* Mechanische test. 
** Evaluatie door dermatoloog.

DE SCHOONHEIDSREVOLUTIE DREAMSKIN

Dreamskin is een superefficiënte verzorging die de grenzen van de klassieke cosmetica verlegt. Voor het eerst is een verzorging van Dior in staat tegelijkertijd in te werken op de kwaliteit, de egaliteit en de jeugdigheid van de huid.

HET SERUM CAPTURE TOTALE, HET 1e GLOBALE VERJONGENDE SERUM MET INTENSIEF VULEFFECT

Het nieuwe, geconcentreerde Serum met onmiddellijk perfusie-effect verspreidt zich diep in de huid waar het de celsynchronisatie in alle huidlagen activeert*. Het gezicht oogt opnieuw vol en heeft de natuurlijke welving van zijn jeugd waardoor het er onmiddellijk en duurzaam mooier uitziet**. Het resultaat is zichtbaar en voelbaar. 
 
* In-vitrotest op ingrediënt.
**Naargelang de verschillende toepassingen.