PrevNextKlik om te vergroten

  Zachte Verkwikkende Lotion

  Droge of gevoelige huid

  De kalmerende kracht van de fluweelachtige pioenroos

  Beschrijving

  Deze eindeloos zachte lotion is zowel vloeibaar als omhullend. Hij wordt delicaat aangebracht om irritatie door wrijving te vermijden. De rijke en hydraterende bestanddelen zorgen voor een aangenaam gevoel van comfort en optimaliseren het daarop volgende huidverzorgingsritueel.  

  Voordelen

  De zachte, verkwikkende lotion verwijdert de laatste restjes make-up en geeft een heerlijk fris en proper gevoel. De huid is fris, glad en egaal.

  Applictietip

  Breng de lotion op een wattenschijfje na het verwijderen van de make-up of de reiniging van het gezicht aan. Deze lotion is ideaal na de melk en kan voor een intens fris gevoel gebruikt worden ter aanvulling van het reinigende schuim.

  Suggesties
  Zacht Reinigende Melk
  Droge of gevoelige huid

  De weelderige en rijke zacht reinigende melk verwijdert onzuiverheden en alle sporen van make-up, ook die van de ogen. De comfortbestanddelen van de formule voorkomen vochtgebrek en hydrateren de huid zodat een aangenaam gevoel van comfort ontstaat.

  Meer weten

  Recent bekeken

  Verwijderen

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
  Please choose your universe:

  Zachte Verkwikkende Lotion
  Droge of gevoelige huid

   查询到货时间

   关于到货时间的具体说明