Een heldere, explosieve en frisse houtgeur

Beschrijving

De nieuwe expressie van de signatuur Fahrenheit. Een geur op de grens tussen water en vuur; een krachtige geur met explosieve frisheid.
Voor Aqua Fahrenheit bedacht François Demachy een nieuw houtachtig en fris facet met een intensere colognetoets, zonder te raken aan de typerende viooltjes- en houtsignatuur.
In de aanzet wordt de pompelmoes uit Italië gecombineerd met de mandarijnen van Fahrenheit tot een explosief, fris geheel. In het hart worden de viooltjes de kenmerkende expressie van de signatuur Fahrenheit, opgefrist door munt uit Brazilië. De basis is intens, vibrerend en puur dankzij de vetiver uit Haïti.

Woorden van de parfumeur

Creativiteit, distinctie en karakter. De Fahrenheit-signatuur is uniek – mannelijk maar subtiel – en bestemd voor mannen die gesteld zijn op vrijheid.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • POMPELMOES UIT ITALIË
 • VIOOLTJES
 • LICHTE VETIVER UIT HAÏTI
Suggesties
Fahrenheit
Scheerbalsem

Versterk en verleng het zinnenstrelende plezier van Fahrenheit in de intimiteit van het scheerritueel. Deze innovatieve, alcoholvrije crème- emulsie hydrateert de huid en maakt haar onmiddellijk glad. De handige pomptube geeft telkens opnieuw de juiste hoeveelheid balsem.

Meer weten
Ontdek de film

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen

Aqua Fahrenheit
Eau de Toilette

  OLFACTIEVE TOETSEN

  • TopnotenPOMPELMOES UIT ITALIË

   Pompelmoesessence wordt verkregen door koude persing van de schil van de vruchten. Pompelmoes wordt gebruikt in hesperidenparfums en zorgt voor een pikante frisheid.

  • HartnotenVIOOLTJES

   Viooltjesbladeren geven een krachtig en heel bijzonder parfum met groene, plantaardige en licht bloemachtige toetsen. De sensuele viooltjes worden verrassend genoeg gebruikt in het hart van Fahrenheit.

  • GrondnotenLICHTE VETIVER UIT HAÏTI

   Vetiver is een overlevende plant die oorspronkelijk afkomstig is uit India en Indonesië, maar ook groeit in Haïti en op Réunion. De wortels bevatten de geurbestanddelen. De essentiële olie wordt verkregen door stoomdistillatie. De beklijvende akkoorden van vetiver worden gebruikt in houtachtige, chypré- en oriëntaalse composities.