Een krachtige aromatische houtachtige hesperidengeur

Beschrijving

Met Eau Sauvage Extrême brengt Dior een hedendaagse versie van zijn grote klassieker – frisser, krachtiger maar ook intenser. Eau Sauvage Extrême behoudt het oorspronkelijke uitbundige akkoord, maar in de Extrême-versie wordt dit verrijkt met een edele houtsoort met uitgesproken, omhullende en moderne accenten die het mannelijke karakter onderstrepen.
Tegelijk heeft hij dezelfde tijdloze klasse en dezelfde geurevidentie als Eau Sauvage.

Woorden van de parfumeur

Deze grote klassieker in de mannengeuren  belichaamt de elegantie van Christian Dior: een evenwicht van eenvoud, zelfzekerheid en distinctie.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • CITROEN UIT SICILIE
 • LAVENDEL UIT DE VAUCLUSE
 • CEDERHOUT UIT VIRGINIA

Suggesties

Eau Sauvage
Eau Sauvage
Aftershavebalsem

Versterk en verleng het zinnenstrelende plezier van Eau Sauvage in de intimiteit van het scheerritueel. De aftershavelotion is een klassieker in het scheerritueel. Hij maakt de huid zacht en glad en herstelt het natuurlijke comfort. De vloeibare, vederlichte textuur wordt snel geabsorbeerd en beschermt de epidermis.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • CITROEN UIT SICILIE

  De frisse en opwekkende noten van de Siciliaanse citroen worden verkregen door een koude persing van de schil van de vrucht. Ze worden daarna gebruikt in eaux fraîches, eau de cologne voor mannen en bloemige noten. De verkwikkende en spontane citroen uit Sicilië kan zijn boeket ten volle en op geraffineerde wijze ontplooien in de hoofdnoot van Eau Sauvage Extrême.

 • LAVENDEL UIT DE VAUCLUSE

  Lavendel is voornamelijk een bloemige cumarinenoot met een houtachtig facet. De essence wordt verkregen door stoomdistillatie van de vers gesneden bloemen. Haar mysterieuze en sensuele facetten komen tot leven in de hoofdnoot van Eau Sauvage Extrême.

 • CEDERHOUT UIT VIRGINIA

  De essence van cederhout uit de Verenigde Staten wordt verkregen door stoomdistillatie. De verfijnde en kostbare geuren worden gebruikt als basisnoot in talrijke herenparfums die een energiek en pittig karakter krijgen. 

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Eau Sauvage Extrême
Eau de Toilette