Maak kennis met Dior Homme

DE CAMPAGNE

Op een in het licht badende zwart-witfoto zien we twee geliefden elkaar aanraken en lachen. De camera van Romain Gavras streelt beide personages. Druk stadsleven, racen op het strand… de 1000 levens van de Dior-man verlopen in een hels ritme. 1000 levens om te beminnen. 1000 levens om te vibreren. 

INSPIRATIE

De ziel van Dior is het resultaat van een revolutie. Voor Dior breekt een nieuw tijdperk aan. Met essentiële omwentelingen en een baanbrekende esthetiek. De Dior-man is een kind van zijn tijd. Zijn parfum is tijdloos, onveranderd – een geur van het verleden en van de toekomst. Dior Homme is meer dan een geur: het is een identiteit. Met nieuwe, vrije en wilde beelden om het parfum gestalte te geven. Sexy en vastberaden. De viriele bloementoetsen en complexe helderheid verbazen al wie op zoek is naar een unieke geur. Zijn revolutionair karakter wist velen te overtuigen. Eens de verrassing voorbij, blijft de kracht van de signatuur over.

Dream as if you'll live forever,
Live as you'll die today.
_James Dean TM

Dior Homme Parfum

Een begeerlijke houtachtige ledergeur waarin sensuele sandel uit Sri Lanka en een subtiel viriel lederakkoord harmoniëren met de edele iris uit Toscane.
Deze eeuwenoude nectar evolueert op elke huid op een unieke manier . Zo ontstaat een vurige geur met karakter en een zinnelijke aantrekkingskracht.

Dior Homme is een Irisgeur in mannenversie. Een sexy signatuur opgefleurd met viriele houttoetsen en een ongewoon subtiel raffinement. Dior Homme dragen voelt aan als het aantrekken van een modern en elegant kostuum. De houtachtige en kruidige geur heeft een raskarakter dat herkenbaar is uit duizenden.

Dior Homme Intense is een krachtige en weidse eau de parfum. De intense Iris wordt gesublimeerd door een sensuele ambertoets en een kostbare houtbasis. Het resultaat is een krachtige en charmante geur, een zinnelijke signatuur met een verleidelijke aantrekkingskracht.

Dior Homme Sport is een ontspannen compositie met vanzelfsprekend karakter. Als een wind van vrijheid typeren de energieke frisheid van cedraat uit Sicilië en de houttoetsen van de ceder uit Virginia de poederachtige signatuur van de Iris uit Toscane. 

Dior Homme Cologne, pure en radicale frisheid. Het cologneakkoord is opgebouwd rond pompelmoesbloesem en werd verrijkt met omhullende toetsen van witte muskus. De elegantie van de eenvoud, een huidparfum enkel voor de drager zelf. Onopvallend maar stijlvol.

Dior Homme door François Demachy

Dior Homme ontsnapt aan alle clichés over mannelijkheid. Maak kennis met een nieuwe, directe en toch complexe viriliteit.

Pure en tijdloze lijnen. De radicale en moderne look van de flacons van Dior Homme is geïnspireerd op de uitgepuurde en gestructureerde codes van de couture. De flacons zijn glazen blokken die de kleur van de geuren niet verhullen, de tubes in de geuren zijn krachtig en mannelijk. De sfeer van de tailoring is nooit ver weg, het edele karakter is voelbaar. De schoonheid is onvergankelijk. Tijdloos, niet gebonden aan trends. 
Dior Homme Parfum, een amberkleurige en likeurachtige parfumdruppel die lijkt te zweven in het massieve glas. Een blok met pure contouren en rokerige transparantie waarvan de schouders bekleed zijn met gelakt metaal. Detail: het discrete goud van de signatuur maakt deze flacon helemaal af. De uitgelezen flacon voor een wonderbaarlijk elixir.

Dior Homme verzoent eenvoud en raffinement en incarneert de tijdloze chic van een flacon met sobere maar vanzelfsprekende luxe.
Dior Homme Intense heeft rokerige kleuren en een zwart gelakte dop die hem een black tie-raffinement geven. 
Dior Homme Sport onderstreept zijn persoonlijkheid met een discreet, dynamisch en sober rood lijntje. De sportief elegante look is actief en licht en heeft de tijdloze elegantie van zijn voorgangers. 
Dior Homme Cologne zindert in blauw. De slanke flacon met matte zijkanten bevat een subtiel witte geur: de unieke katoenachtige en opaalachtige tint incarneert de originele geursignatuur.