De charme van een heldere bloemenchypré

Beschrijving

De charmante en pittige Miss Dior Eau de Toilette is een heldere bloemenchypré gesublimeerd door een vleugje lente.
De aanzet met frisse en pittige Bloedsinaasappelen maakt plaats voor een elegant bloemenhart waarin de Essence van Neroli uit Tunesië en de Turkse en Bulgaarse Rozen schitteren.
De Patchoeli uit Indonesië, de absolute signatuur van elke chypré,  geeft deze stralende en charmante Eau de Toilette een compact karakter.

Woorden van de parfumeur

De schoonheid van Miss Dior steunt op de harmonieuze mengeling van citrus-, bloemen- en houttoetsen met chypré als basistoets. Miss Dior is een belofte op liefde.
François Demachy

OLFACTIEVE TOETSEN

 • ESSENCE VAN BLOEDSINAASAPPEL
 • ORANJEBLOESEM EN DAMASCENAROOS
 • ESSENCE VAN PATCHOELI UIT INDONESIË

Suggesties

Miss Dior
Miss Dior
Smeltende Lichaamsmelk

Laat uw geur langer duren en verzorg uw huid met het badritueel van Miss Dior. De hydraterende Bodymilk van Miss Dior met Nasturtium en extracten van zijdeproteïnen hydrateert en verzorgt de huid en maakt haar onmiddellijk zacht en soepel. Het lichaam wordt gehuld in de geraffineerde geur van Miss Dior.

OLFACTIEVE TOETSEN

 • ESSENCE VAN BLOEDSINAASAPPEL

  Bloedsinaasappelen zijn een sinaasappelsoort met een opvallend rood vruchtvlees. De kleur is afkomstig van het anthocyanine, een pigment dat vaak voorkomt in verschillende vruchten, maar slechts zelden in citrusvruchten.
  De essence van deze zeer zoete en smakelijke vrucht, die heel populair is in Italië, geeft een frisse en dynamiserende toets aan parfums.

 • ORANJEBLOESEM EN DAMASCENAROOS

  De extractie van bittere-oranjebloesem geeft een oranjebloesemabsolu. Door distillatie wordt een essence van Nerolibloemen verkregen.
  Oranjebloesem is vooral aanwezig in oriëntaalse geuren en accentueert sommige fruitige noten in bloemenparfums.

 • ESSENCE VAN PATCHOELI UIT INDONESIË

  Patchoeli is een plant afkomstig uit Indonesië en Maleisië.
  De essence die verkregen wordt door stoomdistillatie uit de gedroogde bladeren, is een onmisbare geur op het palet van de parfumeur.
  Hij wordt gebruikt in chypré-, houtachtige en oriëntaalse parfums.
  De zeer gegeerde toets zit in de basis van alle geurversies van Miss Dior.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Miss Dior
Eau de Toilette