PrevNextKlik om te vergroten

   J'adore

   Navulbare verstuiver - Eau de Parfum

   Een uniek boeket van rijke en genereuze bloemen.

   Beschrijving

   De complete geursignatuur van de Eau de Parfum J'adore in een navulbare verstuiver met hoog couturegehalte. Voor een zeer vrouwelijk, zinnenstrelend en intiemer gebaar.

   Woorden van de parfumeur

   Vaak verbergt eenvoud extreem raffinement. J’adore is een perfecte harmonie van traditionele en moderne parfumerie: de mooiste essences en natuurlijke bloemenabsolu’s in een modern script. Hoe magisch de geur ook is, J’adore is in de eerste plaats een ode aan de grondstoffen.
   François Demachy

   OLFACTIEVE TOETSEN

   • Topnoten
    ESSENCE VAN YLANG-YLANG UIT DE COMOREN
   • Hartnoten
    ESSENCE VAN DAMASCENAROOS
   • Grondnoten
    ABSOLUE VAN ARABISCHE JASMIJN
   Suggesties
   J'adore
   Verfraaiende melk

   Laat uw geur langer duren en verwen uw huid met het badritueel van J'adore. Deze lichte en zachte melkachtige lotion met katoennectar en jasmijnbloesemextract hydrateert* en verzorgt de huid. De delicate geur van de verfraaiende bodymilk is een subtiele echo van J'adore. *Hydrateert de bovenste lagen van de opperhuid

   Meer weten
   Ontdek de film

   Recent bekeken

   Verwijderen

   Inschrijven voor een verwittiging

   Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

   Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
   Please choose your universe:

   J'adore
   Navulbare verstuiver - Eau de Parfum

    查询到货时间

    关于到货时间的具体说明

    OLFACTIEVE TOETSEN

    • TopnotenESSENCE VAN YLANG-YLANG UIT DE COMOREN

     De verse ylang-ylangbloemen worden gekweekt op de Comorenarchipel. Stoomdistillatie geeft een essence die in de parfumerie wordt gebruikt in verschillende geuren. Ylang-ylang harmonieert perfect met verschillende bloemennoten en geeft de samenstelling een elegante, volle en originele toets. Zijn boeket vol emoties is terug te vinden in de aanzet van J’adore.

    • HartnotenESSENCE VAN DAMASCENAROOS

     De Damascenaroos is afkomstig uit Turkije en Bulgarije. Ze wordt gebruikt als essence of als absolu. Deze must op het palet van de parfumeur komt tot zijn recht in het hart van J’adore.

    • GrondnotenABSOLUE VAN ARABISCHE JASMIJN

     Jasmijn is het symbool van vrouwelijke zachtheid. Het is een van de bloemen die het meest worden gebruikt in de parfumerie. Zijn delicate geur is al een parfum op zich.