Het beautyicoon van de nagels

Beschrijving

Sinds 1963 is dit de emblematische verzorging van de manicurelijn van Dior. Hij heeft een voedend en herstellend effect. De ongelooflijk rijke formule verbetert de weerstand van de nagels en stimuleert hun groei. Vanaf de eerste dagen is het resultaat zichtbaar.

Formule

Een recordconcentratie aan verzachtende en versterkende bestanddelen die essentieel zijn voor de gezondheid en schoonheid van de nagels.

Gebruiksadvies

Breng op de nagelranden aan en masseer het product zachtjes in de huid. Doe dit bij voorkeur 's avonds zodat het product ’s nachts actief kan zijn.

Suggesties

Huile Abricot
Huile Abricot
Zachte remover met verzorgend abrikoosconcentraat

Voor het eerst worden de mythische eigenschappen van de Crème Abricot verwerkt in een extreem fijne, verzorgende olie die iedere dag gebruikt kan worden... De Huile Abricot voedt de nagels en maakt ze glad en sterk. Bovendien hydrateert hij de cuticula zonder vettig effect.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Crème Abricot