Klik om te vergroten

Dior Addict

987 - Black Tie
Filter
De tinten vergelijken Bekijk de keuzehulp

Stralende kleur, extra hechtkracht en glans

Beschrijving

De fashionlipstick Dior Addict kiest voor extreem met stralende kleuren, een vochtig glanzende textuur die optimaal blijft zitten en de gedurfde en geraffineerde stijl eigen aan Dior. Een nieuwe stijl, dus ook een nieuwe dresscode voor de luxeverpakking van Dior Addict Extreme met transparant en vibrerend zwart. Zwart van het absolute, het mysterie, de tijdloosheid.

Application tips

The ideal express application with an ultra-fine texture that deposits a film of sheer colour and shine. Its beveled tip—the Dior Addict signature—is designed for perfectly seamless application, depositing just the right amount on the lips.

Formula

At the heart of its new sensual, luscious texture, 4 expert waxes deliver targeted action with the perfect combination of extremes in a single formula. An extraordinary technical feat that provides flawless hold, comfort and shine in an astoundingly fine film.

Suggesties

Dior Addict Lip Maximizer
Dior Addict Lip Maximizer
Collageengloss voor volle lippen

Gebruik hem als basis om de lippen voor het aanbrengen van de kleur voor te bereiden en ze glad en vol te maken. Of op de lipstick als glansaccent en om de lippen voller te maken.

De tinten vergelijken

The shades of Dior Addict Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.

987 - Black Tie Kiezen

Klik op een tint om de kleuren te vergelijken.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Dior Addict