Klik om te vergroten

Rouge Dior

779 - Illusion
Filter
De tinten vergelijken Bekijk de keuzehulp

Couturekleur, sensuele verzorging

Beschrijving

Rouge Dior is de couturetoets die het silhouet af maakt. Net als een tas van Dior staat het iconische rood van het Huis garant voor de ultieme chic. Hij geeft de lippen een elegante en tijdloze kleur en bedekt ze met een sensuele verzorgende textuur met stralende gesatineerde finish.

Formule

Voor een perfecte kleur zijn in de eerste plaats perfecte lippen nodig. Rouge Dior verzorgt de lippen, maakt ze glad en geeft ze een mooie welving zodat elke kleur lippenrood extra stralend wordt. Zijn geheim: een extract van steenbreek dat de celvernieuwing stimuleert en hyaluronzuurbolletjes die de lippen onmiddellijk voller maken en hydrateren.

Applictietip

Breng eerst Dior Contour aan om de lipcontouren te modelleren. Voor een perfect en homogeen resultaat brengt u vervolgens de lipstick met de Backstage Lippenkwast van het midden naar de buitenkant van de lippen aan. Voor een intensere kleurfinish eindigt u met de lipstick rechtstreeks op de mond.

Suggesties

Dior Contour
Dior Contour
Couturekleur, precisie en duurzaam resultaat

Een perfecte finish wordt mogelijk dankzij een ongelooflijk gebruiksvriendelijk lipcontourpotlood dat soepel over de lippen glijdt, een extra dekkend resultaat geeft en het volume van de lippen sublimeert.

De tinten vergelijken

The shades of Rouge Dior Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.

779 - Illusion Kiezen

Klik op een tint om de kleuren te vergelijken.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Rouge Dior