Klik om te vergroten

  Diorskin Nude

  Make-upfinish: Nude effect, natuurlijke stralende teint

  023 - Perzik
  Filter
  De tinten vergelijken Bekijk de keuzehulp

  Foundation voor een Stralend Natuurlijk Resultaat SPF 15

  Beschrijving

  Deze lichte en smeltende fluid is het emblematische cultproduct van het assortiment. Zijn subtiel fluwelige finish corrigeert net genoeg om de huidkorrel niet te maskeren. Op die manier ontstaat een niet-glimmend, natuurlijk stralend nude-effect.

  Make-upfinish

  Nude effect, natuurlijke stralende teint

  Gebruiksadvies

  Met de vingertoppen in lichte toetsen op een gereinigd en gehydrateerd gezicht aanbrengen. Voor een gladde en transparante finish de Backstage kwast voor vloeibare foundation Lichte Dekking nr. 11  gebruiken, voor een meer corrigerend resultaat de Backstage kwast voor vloeibare foundation Hoge Dekking nr. 12 gebruiken.

  Formule

  De Nude Glow-pigmenten werden gekozen voor hun transparantie en gelijkenis met de kleur van de huid. Ze staan garant voor een natuurlijk resultaat en een schitterende teint bij elk licht, zowel kunstmatig als daglicht. De formule met Gemineraliseerd Water bevat natuurlijke verzorgende bestanddelen en heeft een globaal versterkt effect op de schoonheid, de teint en het vochtgehalte van de huid. De huid wordt iedere dag opnieuw op een natuurlijke manier mooier en stralender.

  Tinten

  Diorskin Nude bestaat in verschillende tinten die de teint extra doen stralen. De transparante demi-tinten passen zich aan elke huidskleur aan zodat het resultaat bij elk licht extra natuurlijk is.

  Suggesties

  l Vloeibare Fond de Teint Borstel
  l Vloeibare Fond de Teint Borstel
  Lichte Dekking

  Deze borstel voor vloeibare en crèmefoundations heeft innovatieve haartjes met het pittige karakter van synthetische haartjes en de zachtheid van natuurlijke haartjes. Omdat de degradé een rafelige rand heeft kan de materie perfect uitgewerkt worden waardoor het maquilleren snel en gemakkelijk verloopt. De kattentongvorm maakt het gemakkelijker om een extra fijn laagje op de huid aan te brengen

  De tinten vergelijken

  The shades of Diorskin Nude Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.

  023 - Perzik Kiezen

  Klik op een tint om de kleuren te vergelijken.

  Inschrijven voor een verwittiging

  Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

  Subscribe to email alert

  Inschrijven voor de nieuwsbrief

  Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


  Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
  Diorskin Nude