Pen voor een stralende teint

Beschrijving

Het geheime wapen van de make-up artists van Dior: een pen die de teint verheldert, schaduwzones corrigeert en het huidreliëf op een professionele manier modelleert en accentueert.

Formule

Een frisse, dynamiserende formule met moduleerbare dekkracht verrijkt met het Light-Energizing-complex dat de teint doet stralen en het licht vasthoudt zodat de schaduwzones verdwijnen en het reliëf van het gezicht belicht wordt.

Gebruiksadvies

- Skinflash als verhelderend accent voor of na de foundation op de 5 sleutelzones van het gezicht (punt van de kin, neusrug, voorhoofd, jukbeenderen en rond de neusvleugels) aanbrengen om te verhelderen, te modelleren of vermoeidheid te verdrijven.
- Voor een maximaal lichteffect een Skinflash-tint kiezen die bleker is dan de gebruikelijke foundation.

Suggesties
Diorskin Rosy Glow
Stralende blush

De blush Rosy Glow is een extreem fijn poeder met een sensuele, opvallende roze tint. Hij geeft de wangen een frisse blos zoals na een weekendje weg. De rozige Rosy Glow-pigmenten passen zich aan elke huidskleur aan waardoor een natuurlijk, pasklaar, stralend effect ontstaat. Voor een zalige blos op de wangen!

Meer weten

Recent bekeken

Verwijderen

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Would you like signing up to receive the latest news from the House of Dior?
Please choose your universe:

Skinflash

    查询到货时间

    关于到货时间的具体说明

    De tinten vergelijken

    Kies twee tinten en gebruik de cursor om ze te vergelijken.