Klik om te vergroten

De Kunst van het aanbrengen

Beschrijving

Dior presenteert een assortiment professionele borstels gebaseerd op de expertise van zijn backstage make-up artists. Alle borstels geven in alle eenvoud een subliem make-upresultaat.
De synthetische haartjes zijn soepel maar pittig. Ze geven de wenkbrauwen structuur in alle zachtheid. Samen met het wenkbrauwpotlood geeft de borstel de wenkbrauwen een perfecte vorm waardoor de make-up schitterend oogt.
Voor een perfecte hygiëne kunt u de borstel regelmatig reinigen met de Borstelreiniger van Dior.

Kennis

De huid is als een canvas dat gesublimeerd wordt met make-up. Hiervoor zijn de beste borstels nodig. Daarom werkt het Huis Dior samen met Raphaël, de expert in artistieke schilderskwasten.
Sinds zijn ontstaan in 1793 in Parijs werkt het bedrijf Raphaël met traditionele technieken - van de assemblage van de haren tot het kammen, van de vormgeving tot de kwaliteitscontrole. Elke borstel wordt met de hand gemaakt door een dertigtal ervaren personen.

Gebruiksadvies

Borstel naar boven en egaliseer op de bovenste lijn van de wenkbrauwen.

Onderhoud

Voor een perfecte hygiëne de borstel regelmatig reinigen met de borstelreiniger van Dior.

Suggesties

Wenkbrauwpoeder
Wenkbrauwpoeder
Wenkbrauwpotlood - Poederpunt - met borsteltje en slijper

Dankzij zijn exclusieve compacte textuur krijgen de wenkbrauwen op een natuurlijke manier vorm, met meer volume en persoonlijkheid. De ogen zien er dan ook schitterend uit.

Inschrijven voor een verwittiging

Als u op de hoogte gebracht wenst te worden zodra dit product opnieuw beschikbaar is, gelieve dan uw e-mailadres op te geven.

Subscribe to email alert

Inschrijven voor de nieuwsbrief

Schrijf u in op onze nieuwsbrief en ontvang als eerste onze nieuwsberichten, informatie over onze nieuwe producten en onze geprivilegieerde aanbiedingen.


Klik op Bevestigen en u krijgt van Dior de laatste nieuwtjes en alle exclusieve aanbiedingen
Wenkbrauwborstel nr. 25